Postet nga: ndertimet ne Badovc

Komuna e Prishtinës ende s`e ka pranuar njoftimin e Ministrisë për anulimin e 'Lagjes në Badovc'

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor me datën 22 shkurt ka obliguar Komunën e Prishtinës që të bëjë anulimin e vendimit për kushtet ndërtimore ...

Qeveria e obligon Shpend Ahmetin ta anuloj vendimin për ndërtimet në Badovc

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku ka njoftuar se ka obliguar Komunën e Prishintës që të bëjë anulimin e vendimet për dhënien e ...

Ndërtimet në Badovc - Inspektoriati i Trashëgimisë Kulturore me kërkesa të reja për Ministrinë e Ambientit dhe Komunën e Prishtinës

Inspektoriati i Trashëgimisë Kulturore me datë 29 janar të këtij viti, i është drejtuar me një shkresë Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapë...

Reagon Ministria e Mjedisit pas kallëzimit penal nga OJQ-të

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka reaguar pas kallëzimit penal që u dorëzua ndaj tyre dhe se veprimet e tilla, MMPH i vlerëson si presion ...

OJQ-të dorëzojnë kallëzim penal ndaj sekretarit të MMPH Arben Çitakut

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka bërë kallëzimin penal ndaj Arben Çitakut sekretar i përgjithshëm në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit, për veprimet ...

Ministria e Mjedisit i përgjigjet komunës së Prishtinës për ndërtimet e planifikuara afër Badovcit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor përmes një komunikate ka dhënë sqarime të tjera rreth ndërtimit të planifikuar në afërsi të Liqenit të Badovcit.

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit reagon për planin e ndërtimeve në Liqenin e Badovcit

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK), ka reaguar në lidhje me raportimet për ndërtimin e disa vilave buzë  Liqenit të Badovcit, në Prishtinë.