Postet nga: ndërrimi i orës

Nga e diela fillon llogaritja verore e kohës

Nga e diela, më 31 mars 2024 fillon llogaritja verore e orës. Akrepat e orës do të zhvendosen një orë përpara, pra nga ora 02:00 e mëngjesit, në orë...

Zona kohore e Libanit: Ndërrimi i pjesshëm i orës shkakton konfuzion

Njerëzit në Liban janë zgjuar në dy zona rivale kohore, mes një mosmarrëveshjeje midis autoriteteve politike dhe fetare se kur duhet ndërrojnë orën, raporton BBC.

Nesër ora shkon për 60 minuta përpara

Në orët e para të mëngjesit së 26 marsit do të bëhet ndryshimin i orës.

Sonte kthehet ora dimërore – akrepat lëvizin një orë pas

Numërimi i orës dimërore do të fillojë natën mes të shtunës dhe të dielës (29 dhe 30 tetor), kur akrepat e orës do të kthehen ...

Pas mesnatës, akrepat e orës do të lëvizin një orë para

Të dielën në mesnatë akrepat e orës do të lëvizin për një orë para, ata do të zhvendosen nga ora 02:00 në 03:00.

Të dielën ndërron ora, akrepat lëvizin një orë pas

Ditën e diel në mesnatë ndryshon ora. Ndërrimi i akrepave të orës me një orë pas do të ndodh natën mes të shtunës 30 dhe të ...

Pas mesnate akrepat lëvizin 60 minuta para

 

A do të ndryshojë ora sivjet?

Akrepat do të kthehen përsëri për një orë prapa.