Postet nga: ndërprerja e rrymës

Burimi: Klubi i Prodhuesve

Klubi i Prodhuesve: Gjeni zgjidhje, mungesa e rrymës po u shkakton humbje prodhuesve

Klubi i Prodhuesve të Kosovës ka shprehur shqetësimin përballë krizës energjetike me të cilën po përballet vendi.

Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër do të ndalet rryma

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punimet në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

KEDS njofton për vendet ku nesër pritet të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik, Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), ka paralajmëruar se nesër në ...

KEDS njofton se ku do ketë ndërprerje të nergjisë elektrike për dy ditët e ardhshme

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet. Për shkak të domosdoshmërisë së ndërhyrjes në sistem, disa vende do të mbesin pa energji elektrike gjatë ditës ...

KEDS: Vendet ku nesër rrymë nuk do të ketë 12 orë

Për shkak të punimeve në projekte investive dhe të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit, KEDS ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje ...

Fshatrat dhe qytetet që nesër nuk do të kenë rrymë deri në 8 orë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit dhe në projekte investuese nesër ...