Postet nga: Ndërmarrjet Publike

Avdullah Hoti premton transparencë në zgjedhjen e bordeve të ndërmarrjeve publike

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, përmes një shkrimi në ‘Facebook’ ka premtuar transparencë për procesin e zgjedhjes së bordeve të ndërmarrjeve publike në Kosovë.

Blerim Kuçi kërkon pezullimin e konkurseve në ndërmarrjet publike

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka kërkuar pezullimin e konkurseve në ndërmarrjet publike.

Ish-ministrja Hajdari reagon për inicimin e pezullimit të konkurseve në ndërmarrjet publike

Ish-ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari ka reaguar për inicimin e pezullimit të konkurseve në ndërmarrjet publike për ...

Bordi i Postës së Kosovës do të mbajë mbledhje për të shqyrtuar rekomandimin për pezullim të konkursit për zyrtarë të lartë

Njësia për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike, e cila është në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, ka dërguar rekomandim te ndërmarrjet ...

Kryesuesi i bordit të Ujësjellësit "Prishtina": Konkurset për pozita të larta nuk anulohen nëse nuk ka shkelje ligjore

Njësia për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike, e cila është në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, ka dërguar rekomandim te ndërmarrjet ...

Njësia për Monitorim të Ndërmarrjeve Publike rekomandon anulim të konkurseve për zyrtarë të lartë

Njësia për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike e cila është në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit ka dërguar rekomandim te ndërmarrjet ...

Kurti: Vetëvendosje do t'i monitorojë proceset rekrutuese në ndërmarrjet publike

Ish kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, përmes një publikimi në Facebook ka treguar kohën se deri kur mund të aplikojnë kandidatët potencial në konkurset e hapura ...

Qeveria Kurti cakton limitet e pagave në ndërmarrjet publike

Qeveria në detyrë e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për mënyrën e funksionimit të Ndërmarrjeve Publike.