Postet nga: Ndërmarrësisë dhe Tregtisë

AGK-ja thërret protestë pas vendimit të MINT-it për Klan Kosovën

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) me mbështetjen e medieve dhe organizatave të shoqërisë civile, të hënën e 31 korrikut do të mbajë protestë në ...

Jabllanoviq: Klan Kosova ka pasur gjithmonë hapësirë ​​dhe kohë për ne serbët

Kreu i Partisë së Serbëve të Kosovës, Aleksandar Jabllanoviq ka reaguar pasi Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka refuzuar ankesën e televizionit Klan ...

Rasti i Klan Kosovës, deklarohet Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka reaguar pasi Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka refuzuar ankesën e televizionit “Klan Kosova” ndaj vendimit për ...

Ministria e Industrisë njofton se do të nxjerrë vendim të ri nëse rriten çmimet e derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se vendimi për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës dhe Karburanteve të Ripërtërishme dhe masat ...

Çmime të njëjta të derivateve edhe sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës.

Çmimi tavan, shtrenjtohet nafta për 3 centë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Këto janë çmimet e naftës dhe benzinës për 48 orët e ardhshme - DOKUMENT

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Ministria e Tregtisë nuk e konfirmon dorëheqjen e u.d. sekretarit, thotë se është në pushim vjetor

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë nuk ka konfirmuar dorëheqjen e u.d. sekretarit të këtij institucioni, Arbër Gegaj, ndonëse mediat janë duke raportuar ...