Postet nga: nasim haradinaj

Prokuroria Speciale dorëzon dosjen paraprake në çështjen e Gucatit dhe Haradinajt

Prokuroria Speciale ka dorëzuar dosjen paraprake në çështjen kundër krerëve të Organizatave të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucati e Nasim Haradinaj.

Specialja aprovon ankesat e mbrojtësve të Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt për gabimet në akuzë

Gjykata Speciale i ka pranuar ankesat e mbrojtësve të Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt, të cilat ishin bërë lidhur me gabimet në aktakuzë.

Dhomat e Specializuara

Debate të shumta për nxjerrjen e provave në rastin ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Nxjerrja e provave dhe informacioneve në çështjen kundër krerëve të OVL-UÇK-së ka ngjallur debate në mes të avokatëve dhe Zyrës së Prokurorit të Specializuar.

Gjykata Speciale cakton datën e seancës së ardhshme ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt

Sipas njoftimit të Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS), seanca ardhshme dy zyrtarëve të OVL të UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, do të mbahet më 30 mars, me ...

Haradinajt dhe Gucatit, u vazhdohet paraburgimit deri më 1 prill

Dy krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës, Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt u është vazhduar masa e paraburgimit.

Prokuroria Speciale thotë se prej 379 materialeve, 142 i janë dorëzuar mbrojtjes

 

Prokuroria: Nuk do të thërrasim të gjithë dëshmitarët që paraqiten në rastin e Haradinajt dhe Gucatit

Prokuroria e Specializuar në Hagë që po i akuzon Hysni Gucatin dhe Nasim Haradinajn për pengim të drejtësisë, ka thënë sot se i kanë përmbushur detyrat ...

Specialja mban seancën e radhës ndaj Gucatit e Haradinajt

Zyra e Prokurorit të Specializuar do të mbajë sot seancën për dy krerët e OVL-UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.