Postet nga: Naser Osmani

Në prag zgjedhjes vazhdon gjyqi për fondet e 3 përqindëshit

“Aktakuzë pa lidhje” kështu e ka quajtur Florent Latifaj avokat i Naser Osmanit aktakuzën e cila e ngarkon Osmanin dhe Atdhe Gashin për keqpërdorime në fondin ...

Sa kushton Audi e deputetit të LDK-së

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Naser Osmani në deklarimin e pasurisë së këtij viti, ka deklaruar se herë pas herë merr remitanca nga familja.

Aktakuza 'pa zë' për fondin 3 për qind

Disa ditë më parë Prokuroria e Shtetit me anë të dy komunikatave zyrtare njoftoi se është ngritur aktakuzë kundër një personi për kërcënimin e kryeministrit Haradinaj ...

Dosja e Prokurorisë: Si i avulluan fondet e tre përqindëshit

Shumë qytetarë të Kosovës, të cilët punonin në shtetet perëndimore, kishin kontribuar me mjete monetare në Fondin e 3%, fond që synonte organizimin e jetës institucionale në ...

LDK heshtë për aktakuzën ndaj Bukoshit, Osmanit dhe Gashit për 'Trepërqindëshin'

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj ish-kryeministrit në ekzil, Bujar Bukoshi, Naser Osmani dhe  Atdhe Gashi si të dyshuar për keqpërdorim të Fondit të Trepërqindëshit.

Aktakuzë ndaj Bujar Bukoshit, Naser Osmanit dhe Atdhe Gashit për ‘Fondin e tre përqindëshit’

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj Bujar Bukoshit, Naser Osmanit e Atdhe Gashit.

Gjykata vendosi për deputetin Naser Osmani dhe të tjerët, dënohet Deshishku

Deputeti i LDK-së, Naser Osmani së bashku me Bahri Shabanin, Shkëlzen Llukën, Naim Avdiun, Melita Ymeraga, dhe Ardian Kelmendin u liruan nga akuza për keqpërdorim të ...

Gjykata sot pritet të vendos për të akuzuarin Naser Osmani dhe të tjerët

Gjykata e Prishtinës sot ka paraparë që ta shpallë aktgjykimin ndaj deputetit të Kuvendit të Kosovës Naser Osmanit si dhe të akuzuarve të tjerëve, lidhur me rastin ...