Postet nga: naser maliqi

Dështon të mbahet seanca ndaj shefit të urbanizmit në Novobërdë

Në Gjykatën e Gjilanit ka dështuar të mbahet seanca në rastin ku për keqpërdorim të detyrës zyrtare po akuzohet shefi i urbanizmit në Novobërdë ...

Kamenicë, i akuzuari për vrasjen e gruas do të mbrohet në heshtje

Nuhi Mavrovqani, i akuzuar se e ka vrarë gruan e tij në Kamenicë, sot ka dalë para gjykatësit në Gjilan për t’u përballur me aktakuzën ...

Shpallja e vendimit ndaj Shukri Aliut ne Gjykaten e Gjilanit

Ish- Komandanti i Policisë në Novobërdë sërish dënohet nga Gjykata

Shukri Aliu, ish- Komandant i Stacionit Policor në Novobërdë sërish është gjetur fajtor dhe është dënuar nën akuzat e Prokurorisë për marrje ryshfeti dhe mos ...

Gjykimi i tretë ndaj ish komandantit të stacionit policor në Novobërdë drejt fundit

Shukri Aliu, ish komandant i stacionit policor në Novobërdë, sërish ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzat e Prokurorisë pë...

Gjykata e Gjilanit e gjobit sërish punëtorin e Gjykatës së Prishtinës për ryshfet

Baki Rrahmani, punëtor i Gjykatës së Prishtinës, është shpallur fajtor për të dytën herë nga Gjykata e Gjilanit për mashtrim.

Nis nga fillimi gjykimi i zyrtarëve të Novobërdës të akuzuar për keqpërdorim të detyrës

Goran Maksimoviq, Drejtor i Urbanizmit në Novobërdë dhe Selatin Beqiri, zyrtar i kësaj Drejtorie, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me ...

Nis gjykimi i tretë ndaj ish-Komandantit të Stacionit Policor në Novobërdë për 5 metra dru

Ka nisur për të tretën herë nga fillimi shqyrtimi gjyqësor ndaj ish Komandantit të Stacionit Policor në Novobërdë, Shukri Aliu.

Rigjykimi për tentim-vrasjen e para 16 viteve në Gjilan, i akuzuari ka shkuar në Zvicër

Para gjykatësit në Gjilan sot është dashur të paraqitet Alban Ibrahimi, i cili nga Prokuroria akuzohet se në vitin 2004 ka tentuar të vrasë një person.