Postet nga: Naser Foniqi

Ish-zyrtari i 'FINCA'-s kërkon marrëveshje për pranimin e fajësisë

Arbër Spahiu, i akuzuari për keqpërdorim të detyrës zyrtare, hyn në marrëveshje për negocim të fajësisë.

Të akuzuarit i mohojnë akuzat e Prokurorisë rreth planeve për sulme terroriste e shitblerjen e armëve

Në gjykimin e të akuzuarve për veprat që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli Hyseni dhe Nuredin Sylejmani, u dha fjala përfundimtare.

Prokurorja kërkon ekspert financiar në gjykimin e ish-zyrtarit tatimor dhe kontabilistit

Prokurorja kërkoi sot që të thirret eksperti financiar për të ndihmuar në qartësimin e situatës në gjykimin për keqpërdorim të detyrës ku të ...

Prokurori në pushim vjetor, shtyhet gjykimi për korrupsion

Për shkak të mungesës së e Prokurorit të shtetit, të hënën nuk është mbajtur shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit për korrupsion, Millan Denda.

I akuzuari për terrorizëm: Në Siri shkova pasi i përcolla qëndrimet e imamëve

Ardian Mehmeti njëri nga të akuzuarit për vepra që lidhen me terrorizëm gjatë fjalës përfundimtare të tij tha se në Siri kishte shkuar pasi i ...

Lirohen nga akuzat sekretari i Gjykatës Kushtetuese dhe ish-sekretari i MAShT

Sekretari i përgjithshëm i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, Milot Vokshi, dhe ish-sekretari i përgjithshëm i Minisrisë së Arsimit, Shkencës dhe ...

Polici i akuzuar për manipulim me prova deklarohet i pa fajshëm

Zyrtari policor Nebi Sheqiri, është deklaruar i pafajshëm për akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe manipulim me prova.

Dështon seanca e gjykimit për mashtrim të konsumatorëve

Shqyrtimi fillestar i gjykimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, mashtrim të konsumatorëve dhe falsifikim të dokumenteve zyrtare ka dështuar të mbahet sot.