Postet nga: Naser Foniqi

Dënohet ish-asamblisti i Drenasit

Ish-anëtari i Asamblesë Komunale të Drenasit, Ajet Demiri, është shpallur fajtor për veprën penale - konflikt interesi.

Blerja online nga Malajzia e nxori para drejtësisë hakerin e dyshuar nga Kamenica

32 vjeçari nga Kamenica, Arbnor Morina, po akuzohet nga Prokuroria se prej kohës së pavërtetuar e deri me datën 26 prill 2013, me anë të letërnjoftimit të falsifikuar ...

9 vite të akuzuar për votat e vjedhura të LDK-së, PDK-së e Vetëvendosjes e partive të tjera

Edhe pse kanë kaluar afër nëntë vite nga zgjedhjet e vitit 2010 pesë komisionerë të zgjedhjeve po vazhdojnë të përballen me ligjin për atë që prokuroria e ...

Përfundon gjykimi ndaj ish-kryetarit të bordit të ‘Kosova Thëngjillit’

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të “Kosova Thëngjilli”, Tahir Zenelit, i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, dëshmi ka dhënë Isak Shala.

Punëtori i Postës i akuzuar për falsifikim të dokumentit, nuk vjen në gjykatë

Mungesa e të  akuzuarit, ka qenë shkak për shtyrjen e seancës gjyqësorë në të cilën zyrtari i Postës dhe Telekomit të Kosovës, dega në ...

Gjykimi i ish-ofiqares për falsifikim të vitit të lindjes së një qytetari, dëshmon zyrtari i MPB-së

Në gjykimin e ish-zyrtares së Bashkësisë Lokale në lagjen “Dardania”, në Prishtinë, Sanije Paloja, ka dëshmuar zyrtari i gjendjes civile i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Fetih ...

Gjykimi për 100 euro ryshfet, dy zyrtarët e Policisë mbrohen në heshtje

Dy zyrtarët policor, Tafa Murseli e Arben Shala, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, u mbrojtën në heshtje.

Prokurori nuk shkon në seancën e inspektorit farmaceutik, dështon seanca

Mungesa e prokurorit, bëri që të dështoj seanca gjyqësore ndaj Haki Ejupit, i cili po akuzohet se ka keqpërdorur detyrën zyrtare, si kryeinspektor i Inspektoratit ...