Postet nga: Naser Foniqi

Shtyhet seanca në rastin “Ukë Rugova 2”

Seanca e sotme nuk është mbajtur për shkak të mungesës së të akuzuarit Fadil Ahmeti dhe për shkak të kërkesës së të akuzuarit Fitim Beqiri ...

Shpallet i pafajshëm rojtari i pyllit i akuzuar për ryshfet

Xhavit Avdiu, rojtarë i pyllit që ishte akuzuar nga Prokuroria për marrje ryshfeti, është liruar nga akuza.

Rrëfen i akuzuari se tentoi ta vrasë të dashurin e motrës

Hekuran Sokoli, i akuzuar se tentoi ta vrasë Leon Shalën ka dalur sot para Gjykatës së Prishtinës.

Dështon seanca ndaj zyrtarëve komunal të Prishtinës

Dështon të mbahet seanca ndaj zyrtarëve komunalë Naim Shasivari dhe Negjmije Krasniqi  për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prishtinë, dështon seanca ndaj zyrtarëve komunalë për keqpërdorim detyre

Seanca gjyqësore ndaj zyrtarëve komunalë Naim Shasivari dhe Nexhmije Krasniqi  për keqpërdorim të detyrës zyrtare nuk u mbajt sot.

Skandali në gjykimin për vjedhjen në KEK - Policët nuk kishin marrë asnjë provë në vendin e ngjarjes

Ejup Graiçevci, Vehbi Dragusha depoist në Divizionin e Thëngjillit në KEK, së bashku me Fahri Fejzullahun, të akuzuar nga Prokuroria për përvetësimin e 254 kilogramëve ...

Fotografitë dëshmojnë skemën e vjedhjeve në 20 biznese në Prishtinë

Në gjykimin e Eset Dragushës dhe Albert Lecit, të akuzuar për grabitje në 20 biznese në Prishtinë, sot janë shikuar pamjet nga rastet e grabitjeve, të sjella në CD ...

Prokuroria: Të akuzuarit mashtruan mjekët përmes një konkursi për t’ua shfrytëzuar licencat e punës

Seanca gjyqësore në rastin e të pandehurve Armend Agani dhe Liljana Smiliq është shtyrë.