Postet nga: narkotikë

Dështon sërish seanca ndaj pesë të akuzuarve për 113 kg heroinë

Ka dështuar sërish seanca ndaj ndaj pesë personave të cilët akuzohen në lidhje me transportin dhe shitjen e 113 kilogramëve heroinë.

Mitrovicë, dënohen me nga 6 muaj burgim me kusht të akuzuarit për narkotikë

Gjykata në Mitrovicë ka shpallur sot aktgjykim me anë të të cilit ka dënuar me nga gjashtë muaj burgim me kusht të akuzuarit Arber Shabani dhe Adnan Miftari.

Shtyhet seanca ndaj pesë të akuzuarve për 113 kilogramë heroinë

Është shtyrë seanca ndaj ndaj pesë personave të cilët akuzohen për transport dhe shitje të 113 kilogramëve heroinë.

Dënim me burg për gardianin e akuzuar se futi drogë në Qendrën e Paraburgimit

Gjykata e Prishtinës ka shpallur aktgjykimin ndaj oficerit korrektues në Qendrën e paraburgimit në Prishtinë Ragip Zeneli si dhe të akuzuarit tjetër Blerim Sinani.

Aksion i Policisë në Mitrovicë për narkotikë, arrestohen 4 persona

Policia e Kosovës dje në Mitrovicë, ka arrestuar 4 persona nën dyshimin se ata posedojnë lëndë narkotike.

Me kërkesë të mbrojtësve, shtyhet seanca ndaj pesë të akuzuarve për 113 kilogramë heroinë

Ka dështuar të mbahet sot seanca gjyqësore ndaj pesë personave të cilët akuzohen për transport dhe shitje të 113 kilogramë, substancë narkotike e llojit heroinë.

Prokurori në izolim, dështon gjykimi për organizim të grupit kriminal

Gëzim Abazi dhe Lutfi Nebiu janë ulur sot në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë Speciale, e cila i ...

3 vjet burg dhe 1,000 euro gjobë për drogë dhe armë pa leje

Gjykata në Gjilan e ka dënuar të akuzuarin me inicialet B.M. duke i shqiptuar dënim në kohëzgjatje prej 3 vjet burgim dhe 1,000 euro gjobë pasi e ka ...