Postet nga: Naime Jashanica

KGJK vendos për dy ankesat disiplinore ndaj gjyqtarëve

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka trajtuar dy ankesat e iniciuara ndaj dy gjyqtarëve të Gjykatës së Prishtinës për shkelje disiplinore.

Plagosja e Azem Vllasit, i akuzuari tregon për lidhjet e tij me Murat Jasharin e Sadri Ramabajën

Behgjet Luzha, njëri ndër të akuzuarit në rastin e plagosjes së avokatit Azem Vllasi ka rrëfyer para gjykatës për raportet e tij me të akuzuarin ...

I akuzuari s’vjen në gjykatë, mendon se gjykimi mund të zhvillohet pa të

Ka dështuar seanca gjyqësore ndaj Agim Shishanit, rojtar i pyllit, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

“S’ka njeri që nuk gabon”, pranon fajin i akuzuari për shitje të armëve

Bajram Syla, i akuzuar nga Prokuroria për shitje të armëve dhe fishekëve  sot pranoi fajësinë para Gjykatës së Prishtinës.

Dështon gjykimi për viza italiane, mungojnë të akuzuarit

Ka dështuar të mbahet seanca për 16 të akuzuarit për keqpërdorim me viza italiane.

Mbyllet seanca për vizat italiane ndaj Ukë Rugovës shkaku i identitetit të dëshmitarit

Trupi gjykues ka vendosur që ta mbyllë për publikun seancën gjyqësore ndaj Ukë Rugovës dhe katër të akuzuarve tjerë të cilët po gjykohen pë...

Gjykimi i Ukë Rugovës: Dëshmitari tregon si pagoi 4 mijë euro për një vizë

Ka vazhduar sot gjykimi ndaj Ukë Rugovës dhe 4 të akuzuarve të tjerë për vizat italiane.

Zyrtarët e Prishtinës dënohen me burg për keqpërdorim të detyrës

Ismet Haliti dhe Skender Canolli, zyrtarë të Komunës së Prishtinës, janë shpallur fajtorë për keqpërdorim të detyrës zyrtare, më saktësisht për mos rrë...