Postet nga: Naim Tërnava

Sot votohet për të parin e BIK-ut, në garë vetëm dy kandidatë

Në Bashkësinë Islame të Kosovës sot do të mbahet votimi për zgjedhjen e kryetarit të këtij institucioni fetar.

Nesër zgjedhjet për kreun e BIK, Naim Tërnavës i del një rival

Në Bashkësinë Islame të Kosovës neswr do tw mbahet votimi pwr zgjedhjen e kryetarit tw kwtij institucioni fetar.

A do të kandidojë Tërnava për mandatin e katërt në krye të BIK-ut?

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, i cili është në krye të Bashkësisë Islame të Kosovës qe 13 vjet, po shkon drejt përfundimit të mandatit të tretë ...

Urimi i Naim Tërnavës për festën e Kurban Bajramit

Kryetari i Bashkësisë Islame në Kosovë, myftiu Naim Tërnava, ka uruar besimtarët myslimanë me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Naim Tërnava: Të marrim shkas nga festat tona për të punuar për interesin e vendit

Manifestimi qendror për festën e Fitër - Bajramit për Republikën e Kosovës është mbajtur sot në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

Mesazhi i myftiut për fundin e Ramazanit

Myftiu i Bashkësisë Islame të Kosovë, Naim Tërnava, ka mbajtur konferencë ku e ka dhënë mesazhin për fundin e muajit të shenjtë për pjesëtarë...

Tërnava: Ramazani synon klimën e dashurisë dhe mëshirës (VIDEO)

Dashuri, paqe dhe mëshirë ishte mesazhi kryesor në prag të muajit të shenjtë mysliman të Ramazanit.

Kosova lufton radikalizmin në burgje me 20 imamë

Ministria e Drejtësisë dhe Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) nënshkruan sot një memorandum mirëkuptimi i cili i angazhon 20 imamë që të mbajnë ligjërata fetare ...