Postet nga: naim ismajli

Rinia e Shtimes pa objekt adekuat - VIDEO

Të rinjët e qytetit të Shtimes tash e një kohë aktivitet e tyre po i zhvillojnë në ambientet e Shtëpisë së Kulturës, pasi objekti i Qendres Rinore ë...

Vërshimet në Shtime, situata është emergjente - FOTO

Për shkak të situatës së krijuar nga vërshimet dhe përmbytjet në komunën e Shtimes, kryetari i Komunës, Naim Ismajli ka ngritur Nivelin e Parë ...

Kryetari i Shtimes: Nuk është vështirë të bëhet lista e uzurpatorëve

Naim Ismajli, kryetari i Komunës së Shtimes, thotë se Komuna që drejton ai ka regjistruar të gjitha pronat që ka në posedim.

Problemet e Shtimes në mandatin e tretë të Naim Ismajlit

Një komunë me 27 mijë e 324 banorë tash e 13 vite udhëhiqet nga një kryetar. Naim Ismajli nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës arriti që të udhëhiqte ...

Stacioni i Autobusëve në Shtime, premtim ende i parealizuar

Në emisionin ‘Jeta në Komunë’ është diskutuar për premtimin e kryetarit të Komunës së Shtimes, Naim Ismajlit, për ndërtimin e Stacionit të Autobusëve.

Kryetari i Shtimes flet për gurthyesit në fshatin Reçak

Kryetari i Komunës së Shtimes në emisionin ‘Jeta në Komunë’ ka dhënë sqarime për gurthyesit të cilët operojnë në fshatin Carralevë dhe në fshatin Reçak.

Asamblisti i LVV-së flet për dhjetëra tenderët që fitoi nipi i tij në Komunën e Shtimes

54 tenderë i janë dhënë për një periudhë katërvjeçare nga Komuna eë Shtimes kompanisë "Ardhmëria", e cila është në emër të Dashnim Jasharit nga Shtimja.

Arsyetimet e kryetarit të Shtimes për gjetjet e Auditorit dhe raportin e performancës komunale

Në debatin “Jeta në Komunë” kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, komentoi gjetjet e Auditorit të Përgjithshëm.