Postet nga: Naftë

Dimri më i lehtë me Petrol Company - VIDEO

 

DOKUMENT - Qeveria vendos masa mbrojtëse për çmimet e produkteve të naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka marrë vendim që të vendosë masa mbrojtëse për produktet e derivateve të naftës.

Qytetari raporton në Polici se iu vodhën 300 litra naftë nga kamioni

Një burrë nga fshati Bello Brod i Leposaviqit ka raportuar se persona të panjohur i kanë vjedhur 300 litra naftë nga kamioni.

Shteti mbledh më shumë të hyra falë rritjes së çmimit të naftës

Dogana i ka mbledhur 168 milionë e 354 mijë e 21 euro taksa nga importi i naftës në 6-mujorin e këtij viti. Këto taksa përfshijnë akcizën dhe TVSH-në ...

Rozeta Hajdari: Një kontratë e jashtëligjshme e ministrit të kaluar mund ta dërgojë Kosovën në Arbitrazh

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari,  ka thënë se një udhëzim administrativ i jashtëligjshëm për naftën, i trashëguar nga ...

Tentoi të kalojë kufirin ilegalisht me 260 litra naftë, arrestohet i dyshuari

Policia e Kosovës ka arrestuar një person i cili ka tentuar të kalojë kufirin nga Kosova në Serbi në mënyrë ilegale.

Dështon seanca ndaj doganierit të akuzuar për keqpërdorim me fatura të naftës

Seanca gjyqësore ndaj Orhan Osmanit e paraparë të mbahej në gjykatën e Mitrovicës ka dështuar

Institucionet shpenzuan 7.1 milionë euro në naftë për ngrohje në vitin 2019

Të gjitha institucionet e Kosovës, duke përfshirë ato qendrore dhe lokale kanë shpenzuar 7.1 milionë euro në vitin 2019 për naftë për ngrohje qendrore.