Postet nga: nafta

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivative të naftës sot në Kosovë është 1.60 euro për litër, për benzinë është 1.33 euro dhe çmimi maksimal i ...

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivative të naftës sot në Kosovë është 1.60 euro për litër, për benzinë është 1.33 euro dhe çmimi maksimal i ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivateve të naftës sot në Kosovë është 1.57 euro për ...

Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka bërë me dije se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës për ditën e sotme ...

Nafta sot tre centë më lirë se dje

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.64 për litër, për benzinë është 1.35 euro dhe çmimi maksimal ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.68 për litër, për benzinë është 1.35 euro dhe çmimi maksimal ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës në Kosovë është 1.68 euro për litër, pë...