Postet nga: nafta

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Biden thirrje kompanive të karburantit të ndalin së përfituari nga lufta

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden u bëri thirrje të hënën kompanive të karburantit dhe gazit që të përdorin fitimet e tyre në nivele rekord ...

Benzina një cent më shtrenjtë se dje, çmimet e naftës dhe gazit mbeten të njëjta

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.73 euro për litër, për benzinë është 1.42 euro dhe çmimi ...

VW e ka ndërmend t’a ndalojë prodhimin e automjeteve me benzinë ​​dhe naftë në Evropë në vitin 2033

Planet e Volkswagen për tregun e automjeteve elektrike janë jashtëzakonisht të mëdha. Kompania gjermane po investon dhjetëra miliarda dollarë në mënyrë që të jetë gati ...

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.73 euro ...

Çmimi i naftës për ditën e sotme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Çmimi tavan për sot, nafta lirohet për një cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e ardhshme.