Postet nga: nafta

Çmimi i naftës bie në nivelin më të ulët për 18 vjet

Çmimi i naftës ka rënë në nivele të papara qysh në vitin 2002, pasi kërkesa për naftë të papërpunuar është zvogëluar, për shkak të ...

Policia po heton dyshimet për keqpërdorim me naftë në Teatrin Kombëtar  

Policia e Kosovës është duke hetuar dyshimet për keqpërdorm të naftës për ngrohje në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Shell Kosova për nder të ditës së pavarësisë ofron zbritje -7 cent për litër

Shell Kosova, njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se me rastin e ditës së pavarësisë me datën 17 shkurt 2020 do te kenë zbritje ...

Skandali me naftën e Visokës, iu transferua kompanisë serbe me pronar rus

Qeveria, AKBN dhe Albpetrol bënë një sy qorr ndërsa kompania koncesionare ‘Terraoil Swiss’ lidhi një marrëveshje që i transferonte të dhënat konfidenciale dhe të drejtat mbi ...

Maliqaj skanon gjendjen në Teatrin Kombëtar, prioritet ngrohja e objektit

Mbi 50 mijë litra naftë llogaritet se harxhon Teatri Kombëtar i Kosovës për ngrohje gjatë një sezoni, e cila e përkthyer në euro arrin një shumë të ...

Fillon rënia e çmimi i naftës

Nafta e nisi javën në rënie, prej shqetësimeve mbi ngadalësimin ekonomik botëror dhe luftës tregtare mes Kinës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikë...