Postet nga: nafta

SHBA do të hedh në treg 50 milionë fuçi naftë në përpjekje për të ulur çmimet

SHBA do të hedh në treg 50 milionë fuçi naftë në përpjekje për të ulur çmimet

Presidenti Biden udhëzoi sot hedhjen në treg të 50 milionë fuçi nafte nga rezervat strategjike të Amerikës për të ulur çmimet e naftës, në një veprim ...

'Avullohet' nafta edhe në një tjetër QMF në Gjakovë

Një person ka raportuar në Polici se në Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin Ponoshec mungojnë 300-400 litra naftë.

Gjakovë - 'Avullohen' rreth 3 mijë litra naftë në tre QMF

Rreth 3 mijë litra naftë janë vjedhur në tri Qendra të Mjekësisë Familjare (QMF) të komunës së Gjakovës, gjatë ditëve të fundit.

Ministri i NISMA-së la prapa monopol në shënjim të naftës me kosto milionëshe

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë e udhëhequr nga Vesel Krasniqi i partisë NISMA Socialdemokrate, e ka lënë mbrapa një monopol të ri, koston e të cilës do ...

Mali i Zi në kërkim të naftës

Qytetarë të Ulqinit, por edhe të gjithë bregdetit malazez, janë të zemëruar për shkak të paralajmërimit se konsorciumi italo-rus “Eni-Novatek”, më 25 mars, do të nisë fillimisht me ...

Edhe pas investimit mbi 600 mijë euro, MTI ia mori kompetencën Doganës për verifikimin e naftës

Mbi 600 mijë euro janë investuar nga Dogana e Kosovës gjatë tre viteve të fundit në laboratorin e naftës. Këto investime ishin bërë me qëllim që ...

Nuk na njeh si shtet, por Greqia është eksportuesi më i madh i naftës për në Kosovë

Për nëntë muajt janar-nëntor, Kosova importoi mbi 600 milionë litra karburante me një rënie prej -5.2 për qind në raport me periudhën e njëjtë ...

Petrol Company me zbritje prej -7 centëve në naftë dhe benzinë në këto pika