Postet nga: Nafije Rrafshi

Gjakovë, edhe dy muaj paraburgim ndaj të dyshuarve për vrasjen e Sefer Berishës

Behare Nura dhe Granit Alushani, të dyshuar për vrasjen e Sefer Berishës, do qëndrojnë në paraburgim edhe për dy muaj të tjerë.

Kërkesa e prokurorit shtyen gjykimin në rastin e vrasjes misterioze në Lladrovc të Malishevës

Prokurori Ali Uka ka kërkuar shtyrjen e seancës në rastin e vrasjes së Sefer Berishës në fshatin Lladrovc të Malishevës.

Vrasja e Sefer Berishës - Një muaj paraburgim për të dyshuarit

G. A. dhe B. N., të dyshuar në rastin e vrasjes së Sefer Berishës në Malishevë, me vendim të Gjykatës së Gjakovës pritet të qëndrojnë 30 ditë ...

Vrasja në Malishevë - Kërkohet paraburgimi i dy të dyshuarve

 

Ekskluzive: Kush janë personat e arrestuar për vrasjen e burrit në Malishevë?

Dy persona janë arrestuar sot si të dyshuar për vrasjen e Sefer Berishës në Lladrovc të Malishevës,

Vrasja e Sefer Berishës: Arrestohen edhe dy persona

Për vrasjen e Sefer Berishës në Lladrovc të Malishevës, janë arrestuar edhe dy persona të tjerë.

Vrasja e Sefer Berishës në Malishevë - Prokuroria kërkon nxjerrjen e provave të reja

Gjykimi ndaj Nafije Rrafshit, e akuzuar për vrasjen e Sefer Berishës, vrasje që ka ndodhur në gusht të vitit të kaluar në Lladrovc të Malishevës, është shtyer ...

Vrasja në Malishevë bëhet edhe më misterioze, ekspertët do të dalin sërish në vend të ngjarjes

Rasti i vrasjes në Lladrovc të Malishevës, për çka po gjykohet Nafije Rrafshi, po bëhet gjithnjë e më i paqartë.