Postet nga: Nafije Rrafshi

Dëshmitarët rrëfejnë për vrasjen e gushtit të 2018 në Malishevë, për të cilën akuzohen nënë e bijë

Nafije Rrafshi dhe Behare Nura, nënë e bijë të akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës, kanë dalur sot para gjykatës për t'u përballur me ...

Dëshmitarët rrëfejnë si e gjetën trupin e pajetë në veturën e braktisur në Malishevë

Nafije Rrafshi dhe Behare Nura, nënë e bijë të akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës, kanë dalur sot para gjykatës për t’u përballur ...

Nënë e bijë përballen me dëshmitarë në gjykimin e tyre për vrasjen e Sefer Berishës

Nafije Rrafshi dhe Behare Nura, nënë e bijë, të akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës, kanë dalë sot para Gjykatës së Gjakovës, ku kanë dë...

Nënë e bijë përballen me dëshmitarë për vrasjen e Sefer Berishës në Malishevë

Nafije Rrafshi dhe Behare Nura, nënë e bijë të akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës, kanë dalë sot para gjykatës për t’u përballur ...

Nënë e bijë sërish në gjyq për vrasjen në Malishevë

Më 6 dhe 12 prill pritet të vazhdojë gjykimi ndaj Nafije Rrafshit dhe Behare Nurës, nënë e bijë, të akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës.

Nënë e bijë dalin para gjyqit, mohojnë se në bashkëkryerje kanë kryer vrasjen

 

Gjakovë - refuzohet kërkesa për hudhje të aktakuzës në rastin e vrasjes së Sefer Berishës në Malishevë

Për vrasjen e Sefer Berishës, po akuzohen nënë e bijë, Nafije Rrafshi dhe Behare Nura.

Del para gjykatës e akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës

Behare Nura e akuzuar për vrasjen e Sefer Berishës dhe armëmbajtje pa leje, bashkë me Granit Alushani i akuzuar vetëm për armëmbajtje pa leje, ...