Postet nga: Mytaher haskuka

Asambleja e Prizrenit nuk e miraton buxhetin për vitin 2021, Komuna humb mbi 5 milionë euro

Më 30 shtator Asambleja Komunale e Prizrenit nuk e kishte votuar buxhetin e propozuar nga udhëheqja komunale, e drejtuar nga kryetari Mytaher Haskuka.

Haskuka thotë se Komuna qe dy vjet është në pritje të një vendimi të Qeverisë

Kryetari i komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, ka shkruar se që nga vitit 2018 Komuna e Prizrenit është në pritje që 40 hekratë nga AKP-ja të kalojnë në pronësi të ...

Kërcënimet ndaj asamblistes Dafina Alishani, flet kryetari Haskuka

Asamblisjta e Kuvendit Komunal të Prizrenit, Dafina Alishani dje raportoi se kishte pranuar një telefonatë pas pyetjeve dhe çështjes së ngritur në emisionit Jeta në Komunë, ku mysafir ishte kryetari ...

Supercampers reagojnë ndaj deklarimeve të Haskukës: Kajaku nuk është projekt i Komunës

Në emisionin Jeta në Komuna kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuks është pyetur për projektet e parealizuara në turizëm.

Haskuka reagon pas debatit “Jeta në Komunë”: Kam premtuar katër çerdhe në komunën e Prizrenit dhe katër do t’i realizoj

Kryetari i komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, ka reaguar ndaj lajmeve të publikuara në media pas serisë së debateve "Jeta në Komunë" ku ishte i ftuar Haskuka.

Asamblistja e kërcënuar e VV-së në Prizren gjen mbështetjen e opozitës dhe heshtjen e Haskukës

Asamblisjta e Kuvendit Komunal të Prizrenit, Dafina Alishani dje raportoi se kishte pranuar një telefonatë pas pyetjeve dhe çështjes së ngritur në emisionit Jeta në Komunë, ku mysafir ishte kryetari ...

Përballja e Haskukës me hulumtimet për tenderët e Prizrenit

Shfrytëzimi kontravers i buxhetit publik të Komunës së Prizrenit ishte kryefjala e debatit mbi performancën e komunës që udhëhiqet për herë të parë nga ...

Asamblistja 'mori mesazh' që të mos flasë pas debatit për qeverisjen e Mytaher Haskukës

Asamblisjta e Kuvendit Komunal të Prizrenit, Dafina Alishani sot ka pranuar një telefonatë pas pyetjeve dhe çështjes së ngritur në emisionit Jeta në Komunë, ku mysafir ishte kryetari i Prizrenit ...