Postet nga: Myfera Hoxha

Refuzohen propozimet për ekspertiza në gjykimin për konkursin në Spitalin e Gjakovës

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Gjakovë, sërish dështon seanca për grabitje

Ndue Lleshaj dhe Agnesa Dreshaj të akuzuar për grabitjen e A. B. sot ishin paraparë të ballafaqoheshin me disa dëshmitarë.

Mungesa e të akuzuarit shtyn gjykimin për vjedhje në furrë të bukës në Gjakovë

Rasti për vjedhje grabitqare në furrën e bukës "Aroma" në Gjakovë, për të cilën akuzohet Safet Smajlaj, dështoi të mbahej sot në gjykatën ...

I akuzuari i sëmurë, shtyhet seanca për grabitjen e 185 eurove

Ndue Lleshaj dhe Agnesa Dreshaj, të akuzuar për grabitjen e A. B., sot planifikohej të ballafaqoheshin me disa dëshmitarë në gjykatën e Gjakovës, mirëpo seanca ...

Vrasja e vitit 2017 në Rahovec, i akuzuari sërish lirohet nga akuza

Feriz Hoti, i akuzuar për vrasjen e Hamdi Jusufit në maj të vitit 2017 në Ratkoc të Rahovecit, sërish u lirua nga akuza e vrasjes dhe armëmbajtjes pa ...

Detaje nga rigjykimi ndaj të akuzuarit për vrasjen e gjilanasit në Ratkoc të Rahovecit

Feriz Hoti, i akuzuar për vrasjen e Hamdi Jusufit në maj të vitit 2017 në Ratkoc të Rahovecit, u ballafaqua me dëshmitarin Evan Potera.

Gjakovë, pronari i furrës nuk kërkon kompensim nga i akuzuari për grabitje

L.H, pronar i një furre që ishte cak i grabitjes në Gjakovë, ka thënë se nuk dëshiron ta ndjekë penalisht të akuzuarin për këtë grabitje, ...

Gjakovë, aktakuza: Të akuzuarit përgatitën planin dhe ia grabitën të dëmtuarit paratë

Ndue Lleshaj dhe Agnesa Dreshaj, të akuzuar se ia kanë grabitur 185 euro A. B., sot planifohej të ballafaqoheshin me disa dëshmitarë në Gjykatën e Gjakovës.