Postet nga: Muzikë

Sopranoja Margona Qerkezi debuton në Teatrin Shtetëror të Kroacisë

Sopranoja kosovare, Marigona Qerkezi, do të interpretojë në operën “Il Trovatore” që shfaqet me 19, 22 dhe 26 janar 2022 në Teatrin Shtetëror të Kroacisë në Zagreb.

Sot mbahet nata finale e Festivalit të 60-të të Këngës në RShT

Sonte mbahet nata finale e edicionit të 60-të të Festivalit të Këngës në Radiotelevizionin Shqiptar.

Të mërkurën nis ‘Peja Jazz II’

Për herë të dytë, më 15, 16 dhe 17 dhjetor 2021, do të mbahet seria e koncerteve të muzikës xhez, “Peja Jazz”.

Mbahet koncerti parë i Operës së Kosovës

Opera e Kosovës ka mbajtur mbrëmjen e djeshme koncertin e parë inaugurues, “Opera gala”.

Komandanti i KFOR-it përshëndet me shfaqjet “Faleminderit komunitetit të Kosovës”

Grupi Alpini i Brigadës Taurinense (ushtria italiane), në shtabin e KFOR-it interpretoi një mesazh muzikor të paqes dhe tolerancës për komandantët ushtarakë dhe përfaqësuesit ...

Situata me COVID-19, festivali ‘ReMusica’ rikthehet me edicion hibrid

Festivali Ndërkombëtar i Prishtinë, “ReMusica” planifikon të mbajë edicionin e tij të 20-të nga 13 deri më 22 shtator 2021.

Në fundjavë mbahet festivali ‘Ujëvara Fest’

Me moton "Kultura, ritakimi ynë", më 30 dhe 31 korrik 2021 në Ujëvarën e Mirushës, do të mbahet edicioni i V-të i festivalit “Ujëvara Fest".

Sonte nis festivali ‘Ngomfest 2021’

Për tri netë më radhë nga sot, deri më 17 korrik 2021 në Prizren do të mbahet edicioni i 10-të i festivalit muzikor, ‘Ngomfest”.