Postet nga: muzeu i kosovës

Muzeu i Kosovës hap të premten ekspozitën për Skënderbeun

Muzeu i Kosovës në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar të Shqipërisë, hap të premten , më 16 nëntor 2018, ekspozitën me titull “Moti i Madh”.

Në Muzeun e Kosovës hapet ekspozita ‘Çmimi Aga Khan për Arkitekturë’

Ekspozita ‘Çmimi Aga Khan për Arkitekturë’ cikli 2016, është hapur, të dielen, më 19 tetor 2019 në Muzeun e Kosovës.

Muzeu i Kosovës shënon Ditën Ndërkombëtare të Muzeve

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Muzeve, Muzeu i Kosovës organizon një sërë aktivitetesh, duke synuar të rrisë ndërgjegjësimin mbi rëndë...

Hapet Ekspozita Bazë e Muzeut të Kosovës

Ambasadorë, përfaqësues të institucioneve, qytetarë e nxënës ishin pjesë e hapjes së ekspozitës bazë të Muzeut të Kosovës në pasditen e së premtes. Pë...

KALLXO 360: Muzikë në Muze

KALLXO 360: Muzikë në Muze

Muzeu orët e ditës ua kishte kushtuar fëmijëve të cilët patën mundësi që të mësojnë për lojëra të ndryshme dhe ...

Muzeu-Shumë Aktivitete në Ditën e Tij

Ata që e duan historinë, të shkuarën dhe gjërat antike, do të kenë mundësi të marrin pjesë në aktivitetet për Ditën Ndërkombëtre të ...

Fëmijët e Prishtinës Mësojnë për Lojërat e Gjyshërve

Fëmijët e Prishtinës Mësojnë për Lojërat e Gjyshërve

Pleqtë i rikthyen në praktikë ndërsa fëmijët mësuan sot se si paraardhësit e tyre argëtoheshin në kohërat kur të parëve u mungonin ...