Postet nga: Musa Damati

VIDEO: Gjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, flasin avokatët e të akuzuarve

Pas seancës së gjykimit të të akuzuarve për vrasjen e Oliver Ivanoviqit janë deklaruar avokatët e dy prej të pandehurve.

E veja e Oliver Ivanoviqit ftohet si e dëmtuar në seancën ndaj 6 të akuzuarve

Në seancën gjyqësore ndaj të akuzuarve në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq, ishte prezente dhe e veja e tij Marina Ivanoviq.

Nis seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Në Gjykatën e Prishtinës, sapo ka filluar seanca gjyqësore për vrasjen e Oliver Ivanoviq.

Sot pritet të mbahet seanca për vrasjen e Oliver Ivanoviq

Sot pritet të vazhdojë seanca e radhës për rastin e vrasjes së ish politikanit serb Oliver Ivanoviq.

Gjykata e Prishtinës e lë në fuqi aktakuzën lidhur me vrasjen e Ivanoviqit

Gjykata e Prishtinës ka refuzuar kundërshtimet e bëra nga mbrojtësit e të akuzuarve në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit lidhur me aktakuzën.

Arrestohet Gazmend Morina, kryeshefi i Kompanisë së Pastrimit në Mitrovicë

Kryeshefi i kompanisë së pastrimit “Unitetit”, në Mitrovicë, Gazmend Morina është arrestuar nga krimet ekonomike.

E akuzuara për tentim vrasjen e babait të ish të dashurit del para gjykatës

Nemanja Petkoviq dhe Jellena Gjogoviq akuzohen nga Prokuroria e Mitrovicës për kryerjen e veprës penale vrasje e rëndë në tentativë.