Postet nga: Murat Sinanaj

49 vite burg për vrasjen me pagesë në Pejë

 

Vrasja me pagesë, prokurorja ankohet ndaj vendimit për 49 vjet burgim

Në muajin nëntor, Gjykata e Pejës, i kishte shpallur fajtorë pjesëtarët e grupit të përbërë prej katër personave, nën akuzën pë...

Prokurorja: I dënuari për vrasje me pagesë, i lidhur me familjen Elshani

Tabulate të reja të përgjimeve janë zbuluar disa ditë pas vendimit të Gjykatës së Pejës me të cilin katër persona u dënuan me 49 vite burgim ...

VIDEO - Vrasja me pagesë në Deçan: 49 vjet burg për vrasjen e Ferdinand Gjinit

Gjykata e Pejës i ka shpallur fajtorë pjesëtarët e grupit të përberë prej katër personave, nën akuzën për vrasjen e të ndjerit ...

Vrasja me pagesë, Gjykata e Pejës nesër shpall aktgjykimin

Gjykata e Pejës nesër pritet ta shpallë aktgjykimin në rastin e 4 të akuzuarve për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Vrasja me pagesë, të enjten Gjykata shpall vendimin

Procesi gjyqësor për vrasjen e Ferdinand Gjinit po i afrohet fundit.

Vrasja me pagesë në Deçan, prokurorja: Për ekzekutimin, të akuzuarit morën 50 mijë franga

Në Gjykatës e Pejës po mbahet procesi gjyqësor për vrasjen e Ferdinand Gjinit, ku po gjykohen 4 persona: Bekim Raja, Gjon Pnishi, Murat Sinanaj dhe Avni Sinanaj.

Dosja: Vrasja me pagesë për borxhin prej 10 mijë eurove

Procesi gjyqësor për vrasjen e Ferdinand Gjinit po i afrohet fundi.