Postet nga: Murat Hulaj

Vrasja e Mentor Zekajt, mbrojtja pretendon se nuk ka ekzistuar borxhi prej 77 mijë eurove

Kreshnik Haliti e mohoi akuzën e prokurorisë së Pejës se për shkak të borxhit kishte privuar nga jeta shokun e tij, të ndjerin Mentor Zekaj.

Ka nisur seanca e sotme gjyqësore ndaj ish-kryetarit të Gjilanit dhe 35 personave tjerë

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 35 të akuzuarve të tjerë, është duke vazhduar me dëgjimin e dëshmitarit Bardhosh Dalipi dhe pastaj do të vazhdohet me administrimin ...

Ish-kryetari i Gjilanit dhe 35 të akuzuarit tjerë edhe sot para gjyqit

 

Vazhdon saga gjyqësore ndaj ish-kryetarit të Gjilanit dhe 35 të akuzuarve të tjerë

Në gjykimin, ndaj ish-kryetarit të Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 35 të akuzuarve të tjerë, është vazhduar me administrimin e provave. Të akuzuarit, Qemajl Mustafa, Hatixhe Daku, Vehbi Geci, Qefsere Sadriu, Ilaz ...

Sot mbahet seanca e radhës ndaj ish-kryetarit të Gjilanit

Ish-kryetari i Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 35 të akuzuarit e tjerë pritet të dalin sot sërish para trupit gjykues.

Zyrtari i komunës dëshmon në gjykimin e ish-kryetarit të Gjilanit

Ish-kryetari i Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 35 të akuzuarit të tjerë dolën sot para Gjykatës së Pejës.

Prokuroria e Apelit kërkon nga Gjykata e Apelit të urdhërojë rrënimin e objektit pa leje në Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim çështjen penale, ku Mahir Shala nga kompania ndërtuese ‘INTERN INVESTMENT GROUP’, me seli në Pejë, ka ndërtuar objekt hotelier në ...

Pejë, dënohet veterani i rrejshëm

Gjykata e Pejës ka shpallur aktgjykimin në rastin e Bujar Cocajt, i cili akuzohet se kundërligjshëm ka përfituar shumën prej 3 mijë e 740 euro në emë...