Postet nga: Mungesa

Mungesa e letrave higjienike dhe mbeturina në fakultetet e Universitetit të Prishtinës

Në disa nga tualete të fakulteteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” janë parë sapun, mirëpo në asnjërin nga tualetet nuk janë parë letra higjenike.

Turbullimi në kanalin ‘Ibër Lepenc’ lë Vushtrrinë pa ujë të pijshëm

Kompania Rajonale Ujësjellësi "Mitrovica" ka njoftuar se për shkak të nivelit të lartë të turbullëshmërisë së ujit të papërpunuar nga kanali “Ibër Lepenc” ë...

Në Kosovë mungon Kodi Etik i Mësimdhënësve

Mbi 22 mijë mësimdhënës nuk kanë një kod etik të përpiluar nga niveli qendror, pos atyre që janë të përgatitur nga niveli komunal, e që shpesh ...

Me çfarë mungesash po përballet bota?

Në gjithë botën, njerëzit dhe bizneset janë duke u përballur me mungesa të shumë produkteve, duke nisur nga kafeja e deri te thëngjilli.

(VIDEO) Banorët e Zymit kërkojnë zgjidhje për rrugët e pashtruara

 

Pak mjekë dhe pa protokoll: Beteja në hije e spitaleve rajonale me COVID-19

Përtej strategjisë së Ministrisë së Shëndetësisë për ta përqendruar betejën kundër koronavirusit të ri në Tiranë, një numër i madh pacientësh ...

Mjekët: Kosova nuk ka teste për gjithë popullatën

 

Një muaj pas fillimit të mësimit, shkollat e Prishtinës ende me mungesë të librave

Edhe pse viti i ri shkollor 2019/20 ka filluar katër javë më parë, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) ende nuk ua ka siguruar të gjithë librat disa ...