Postet nga: muharrem rama

VIDEO - Momenti kur kryetari i FFK-së dënohet me burgim

 

Prokuroria kërkon dënim me burg për kryetarin e Federatës së Futbollit, Agim Ademin

Gjykimi i kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Agim Ademi dhe i Muharrem Ramës, të akuzuar për veprat penale të detyrimit dhe ushtrimit të ...

Dështon seanca ndaj kryetarit të FFK-së Agim Ademi

Udhëtimi jashtë vendit i gjykatëses Valbona Selimaj ka bërë që gjykimi ndaj Agim Ademit dhe Muharrem Ramës të shtyhet.

Gjykatësja në pushim mjekësor, shtyhet gjykimi ndaj kryetarit të FFK-së

Problemet shëndetësore të gjykatëses Valbona Selimaj kanë bërë që gjykimi i Agim Ademit dhe Muharrem Ramës të shtyhet për një ditë tjetër.

Kryetari i FFK-së Agim Ademi mbrohet në heshtje për akuzat për kërcënim e vdekje

Kryetari i Federatës së  Futbollit të Kosovës (FFK) Agim Ademi dhe Muharrem Rama, të akuzuar për veprat penale të detyrimit dhe ushtrimit të ndikimit, u mbrojtën ...

Kryetari i FFK-së Agim Ademi para gjyqit nën akuzat për kërcënim e kërkim të 30 mijë Eurove

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) Agim Ademi do të dalë sot para gjyqit për t`u përballur me akuzat për veprat penale ...

Prokuroria akuzon kryetarin e FFK-së për kërcënim me vdekje të një personi

Në gjykimin ndaj kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Agim Ademit dhe Muharrem Ramës, të akuzuar për veprat penale të detyrimit dhe ushtrimit të ...