Postet nga: Muharrem Hadri

5 vite burg për vrasjen e bashkëshortes

Xhafer Shkodra është dënuar me burg me dënim unik prej 5 vite e dy muaj për vrasje nga pakujdesia dhe për armëmbajtje pa leje.

Prokuroria ia lehtëson veprën penale të akuzuarit për vrasjen e gruas në Gjakovë

Në gjykimin ndaj Xhafer Shkodrës, i akuzuar se duke pastruar armën kishte qëlluar gruan e tij, Rabe Shkodra, sot planifikohej të thuhej fjala përfundimtare.

Vajza pyet babanë në gjykatë: Pse më është vrarë nëna?

Xhafer Shkodra, i akuzuar për vrasjen e gruas së tij gjatë gushtit të vitit të kaluar, sot dha mbrojtjen në gjykatën e Gjakovës.

Vëllai i të ndjerës do të dëshmojë në gjykimin e burrit për vrasjen e bashkëshortes

Din Ademaj, nga fshati Trepoviq i Pejës do të dëshmojë në gjykimin e ish-dhëndrit të tij, që po akuzohet se ia ka vrarë motrën.

Në gjykimin e babait për vrasje, djali rrëfen si e pa nënën të përgjakur

Në gjykimin e Xhafer Shkodrës, i akuzuar për vrasjen e bashkëshortes, Rabe Shkodra, sot në Gjykatën e Gjakovës ka dëshmuar djali i tyre, Januzi.

Eksperti i armëve dëshmon në gjykimin e të akuzuarit për vrasjen e gruas

Eksperti i balistikës, Fejsal Lutfiu, ka dëshmuar sot në gjykimin e Xhafer Shkodrës, i akuzuar për vrasjen e gruas së tij Rabe Shkodra, më 19 gusht 2018.

Avokati kundërshton aktakuzën ndaj Xhafer Shkodrës për vrasje të gruas

Xhafer Shkodra është sjellë i prangosur në sallën e gjykatës në Gjakovë për të qenë i pranishëm në seancën e gjykimit për vrasje.