Postet nga: MTI

Ministri i Tregtisë takon ambasadorin britanik, nuk ia citon asnjë deklaratë

Një ditë pas përvojës së hidhur të ambasadorit në largim të Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, me Ministrinë e Integrimit Evropian, për shtrembërim ...

MTI nis procedurat për të paditur ish-ministrin për borxh, Hasani e mohon

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka nisur një procedurë gjyqësore ndaj ish-ministrit, Bajram Hasani.

Ministri Shala nga Samiti i Ballkanit Perëndimor fton investitorët e huaj në Kosovë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, është duke marr pjesë në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Poznań të Polonisë, duke e përfaqësuar Qeverinë e Republikës ...

Ministria e Tregtisë verifikon peshoret e mullinjve para sezonit të korrje-shirjeve

Me vendim të Ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, sot Agjencia e  Metrologjisë bashkë Inspektoratin kanë bërë verifikimin e peshojave të mëdha. Verifikimi është duke u bë...

MTI dërgon një kontingjent ushqimesh në veri të vendit

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka bërë të ditur që MTI ka nisur një kontingjent të ushqimit për në veri të vendit.

Shala: Për herë të parë Kosova ka dëshmuar që është shtet me vendosjen e taksës ndaj Serbisë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka qenë pjesëmarrës në debatin "Talk the Talk" me temën "Efekti i Taksës 100 për qind në ekonominë e ...

Kosova dhe Shqipëria memorandum bashkëpunimi në fushën e regjistrimit të bizneseve

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, gjegjësisht Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Qendrën Kombëtare të Biznesit të Republikës së ...

Produktet “Made in Kosova” synojnë tregun amerikanë

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), së bashku me kompani nga Kosova po marrinë pjesë në ...