Postet nga: MSH

QKUK me 768 mjekë specialist

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, edhe pse ende nuk ka spital të përgjithshëm, posedon Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

MSh pranon donacion një pajisje për testimet e COVID-19 si dhe materiale shoqëruese

Ministria e Shëndetësisë sot ka pranuar një donacion nga Fondi për Zhvillim Komunitar – CDF.

MEPTINIS nesër publikon kodet e bizneseve që lejohen të punojnë pas vendimeve për parandalimin e COVID-19

Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS) ka njoftuar se nesër do të bëhet publikimi I kodeve të reja NACE pë...

Banorët që janë jashtë Prishtinës mund të hyjnë vetëm deri nesër në ora 17:00

Ministria e Shëndetësisë ka dhënë një sqarim pasi sot mori vendim që Prishtina të futet në karantinë.

Në Kosovë po shpërndahet një mesazhi i rremë lidhur me analizat për COVID-19

Një mesazh është duke qarkulluar në rrjete sociale se kinse QKUK është duke bërë ftesë te qytetarët që të shkojnë të bëjnë analizat për COVID-19 pasi ...

Ministria e Shëndetësisë ka porositur 50 respiratorë shtesë

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka thënë se kanë porositur blerjen e 50 respiratorëve shtesë si dhe do të porosisin edhe një kontigjent tjetër.

MSh: Grumbullimet e qytetarëve në parqe rrezikojnë përhapjen e coronavirusit

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti, është shprehur i shqetësuar në lidhje me lëvizjet e shumta të qytetarëve, në kohën ...

Qeveria tregon ç'do të ndodhë me qytetarët e Kosovës të mbetur jashtë kufijve

Të gjithë qytetarët e Kosovës që kanë mbetur jashtë kufijve shtetërorë dhe që për arsye të ndryshme nuk kanë mundësi të qëndrojnë tutje jashtë, ...