Postet nga: MPL

Injorimi i rekomandimeve të Auditorit të Brendshëm

Auditori i Brendshëm vazhdon të mos merret seriozisht nga shumë prej ministrive. Në bazë të një analize të bërë, një pjesë e ministrive nuk i kanë kompletuar Një...

Asociacioni i Komunave reagon për anulimin e grantit të performancës prej 5.2 milionë euro

Asociacion i i Komunave të Kosovës ka reaguar në lidhje me anulimin e grantit të performancës për Komunat e Kosovës.

MAPL e vlerëson Obiliqin si Komunën e 20 për nga performanca

Ministria e Pushtetit Lokal e ka prezantuar raportin e performancës së komunave të Kosovës, në të cilën Komuna e Obiliqit është renditur si komuna e 20 për ...

Performanca e Komunës së Ferizajt sipas MAPL-së

Ministria Administrimit dhe Pushtetit Lokal ka bërë publik Raportin e Performancës për komunat për vitin 2019.

Lipjani vlerësohet dobët në planifikim hapësinor

Lipjani i udhëhequr nga Imri Ahmeti i LDK-së në mandatin e dytë është renditur e 10-ta, me përmbushje të performancës komunale në 69.81%, sipas raportit të Ministrisë së ...

MPL nxjerr Fushë Kosovën si komunë jo transparente

Ministria e Pushtetit Lokal ka publikuar Raportin e Vlersimit të Performancës për komunat e Kosovës për vitin 2019. Përmes këtij procesi komunat japin llogari rreth ...

Shpend Ahmeti ‘zhgënjen’, performon më dobët se 24 komuna të tjera

Ministria e Pushtetit Lokal ka prezantuar raportin e performancës së komunave të Kosovës. Në këtë raport janë kryer matjet për 19 fusha të ndryshme për 36 komuna ...

Ramiz Lladrovci fiton garën me të gjithë kryetarët e komunave

Raporti i vlerësimit të performancës së Komunave e ka nxjerrë komunën e Drenasit si komunën me performancën më të mirë krahasuar me të gjitha komunat ...