Postet nga: MPJD

Qeveria miraton propozimin për blerjen e objekteve për ambasadë në Zagreb dhe Dakar

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim vendimin për blerjen e objekteve për ambasadë në Zagreb të Kroacisë dhe Dakar të Senegalit.

Pretendohet që menaxhmenti i MPJ-së ka ndërruar cilindrin e derës së zyrës së Agron Malokut duke ia pamundësuar qasjen e tij në zyre

Shoqata Sindikale e Anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm të Republikës së Kosovës (SHSASHJ) përmes një postimi ka pretenduar se menaxhmenti i Ministrisë së ...

Protestë nga sindikalistët e Shërbimit të Jashtëm, thonë se në Ministrinë e Jashtme nuk ka ambient pune

Shoqata Sindikale e Anëtarëve për Shërbim të Jashtëm ka protestuar sot para Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës. Ata thonë se protesta ë...

Kryesindikalisti i MPJD-së risistemohet në MSh, Shoqata Sindikale e quan veprim të kundërligjshëm

Kryetari i Shoqatës Sindikale në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporë (MPJD), Agron Maloku përmes një vendimi të Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB), është ...

MPJD hap tender për bartje të gjësendeve të stafit diplomatik

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka hapur tender për bartjen e gjësendeve të stafit diplomatik.

Gërvalla deklarohet për gjobën prej 13 mijë euro nga AIP ndaj MPJD-së

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gervalla është deklaruar në lidhje me gjobën prej 13 mijë eurove nga Agjencia për Informim dhe Privatësi ndaj ...

MPJD-ja prezanton dy programe për diasporën

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës sot ka prezantuar dy programe të destinuara për mërgatën e Kosovës.

MPJD: Deklarata e ambasadorit të Francës në Serbi nuk është qëndrim i Parisit zyrtar

Ambasadori i Francës në Serbi, Pierre Cochard në një intervistë për median serbe, TV Nova S ka thënë se nuk e mbështesin aplikim e Kosovës ...