Postet nga: moti në Kosovë

Moti të enjten e të premten, i vranët dhe vende-vende me riga shiu e bore

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur së në dy ditët e ardhshme të kësaj jave do të mbajë mot kryesisht i vranët dhe ...

Moti të premten dhe të shtunën - mëngjesi i ftohtë e temperatura maksimale 3 gradë celsius

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur së në dy ditët e ardhshme të kësaj jave do të mbajë mot relativisht i qetë, mëngjesi ...

Moti për këtë javë

Instituti Meteorologjik i Kosovës parasheh mot me temperatura mbi vlerat mesatare të muajit janar.

Moti për të premten dhe të shtunën

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur motin për dy ditët e ardhshme në vendin tonë.

Moti gjatë javës së ardhshme, i vranët e i ftohtë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur se gjatë javës së ardhshme do të mbajë mot kryesisht i vranët dhe i ftohtë.

Moti për të premten dhe të shtunën

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur motin për në dy ditët e ardhshme në vendin tonë.

Moti për të premten dhe të shtunën

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur se në dy ditët e ardhshme vendi ynë do të jetë nën ndikim të masave të ajrit me ...

Moti për të premten e të shtunën

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur së në dy ditët e ardhshme të kësaj jave do të mbajë mot i vranët dhe me ...