Postet nga: mosrespektimi i masave

822 gjoba brenda javës për mosrespektim të masave COVID-19 në rajonin e Gjilanit

Nga data 21 tetor deri më 27 tetor Policia e Kosovës ka shqiptuar 822 gjoba për mos respektim të masave për COVID-19 në rajonin e Gjilanit.

Gjakovari organizon dasëm me mbi 50 të ftuar, arrestohet

Një person në Gjakovë ka organizuar një aheng familjarë me 50 persona, kështu duke mos respektuar vendimin e Qeverisë për masat e vendosura për luftimin e pandemisë së ...

Grumbuj njerëzish tek objekti i regjistrimit të veturave

Një grumbullim i njerëzve para  objektit ku bëhet regjistrimi i veturave në Prishitnë është parë edhe sot.

Ministri i Shëndetësisë bën thirrje për respektim të masave ndaj COVID-19, vet nuk i respekton ato

Tash e katër muaj vizitat janë reduktuar dukshëm, si ato familjare, ashtu edhe vizitat e pacientëve çoftë me sëmundje të COVID-19 apo edhe sëmundje të ...

Naser Ramadani qorton deputetët pa maska

Drejtori i Institutit të Shëndetësisë Publike në Kosovë, Naser Ramadani në mbledhjen e sotme të Komisionit për Shëndetësi kritikoi deputetët për mos respektim ...

Qeveritarët pa maska e me duarshtrëngime, përurojnë rrugën Deçan–Plavë - FOTO

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, zyrtarë të tjerë qeveritar, deputetë dhe përfaqësues komunal kanë marrë pjesë në përurimin e asfaltimit të segmentit të parë të rrugë...