Postet nga: Mospërfillje e Gjykatës

Nuk respektoi urdhrin mbrojtës për të mos iu afruar një gruaje, arrestohet një burrë në Mitrovicë

Një burrë është arrestuar pasi që nuk ka përfillur urdhrin e gjykatës, që të mos i afrohej një gruaje.

I dëmtuari kërkon përjashtimin e prokurorit në rastin ku ish-bashkëshortja e tij akuzohet për mospërfillje të gjykatës

I dëmtuari L.B. ka kërkuar përjashtimin e prokurorit Besim Susuri dhe i njëjti ka kërkuar që aktakuza të përfaqësohet nga prokurori që ...

Nuk e respektoi urdhrin mbrojtës, arrestohet i dyshuari

Një burrë është arrestuar nga Policia e Kosovës nën dyshimin se nuk ka respektuar urdhrin e mbrojtjes nga Gjykata.

Arrestohet e më pas lirohet në procedurë të rregullt burri që shkeli urdhrin mbrojtës nga gjykata

Një burrë në fshatin Zhub të Gjakovës është arrestuar për shkak se, sipas Policisë, ai kishte ndaluar në rrugë ish-bashkëshorten e tij duke i bërë presion ...

Vushtrri, arrestohet e më pas lirohet i dyshuari që nuk përfilli urdhrin e gjykatës

Një burrë është arrestuar pasi që nuk kishte respektuar urdhrin e gjykatës,  kundrejt një gruaje.

Nuk përfilli urdhrin e gjykatës, i dyshuari kanosë nënën e tij

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Mitrovicë të Veriut për veprën penale “Mospërfillje e Gjykatës".

Kanoset në vendin e punës një grua në Gjakovë, arrestohet i dyshuari

Një grua nga Gjakova është ankuar në Policisë e Kosovës se gjatë kohës sa ishte në vendin e saj të punës është kanosur nga një i dyshuar.

Nuk respektoi urdhrin mbrojtës, arrestohet një burrë në Mitrovicë

Një burrë në Frashër të Mitrovicës së Jugut është arrestuar pasi që dyshohet se nuk ka respektuar urdhrin mbrojtës dhe ka shkuar në shtëpinë e bashkë...