Postet nga: mosakreditimi

Universiteti i Mitrovicës komenton vendimin e KShC-së për mosakreditim

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” e ka komentuar vendimin e sotëm të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC) që t’i tërhiqet akreditimi institucional pë...

Ministri u drejtohet universiteteve: Dorëzoni ankesat e argumentuara në Komision

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka deklaruar se janë duke monitoruar situatën e krijuar pas vendimeve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë dhe ...

ORCA: Realiteti i paraqitur nga Konferenca e Rektorëve është i shtrembëruar

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim(ORCA) gjatë ditës së sotme i ka dërguar raportin e monitorimit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim, ...

KShC: S'do të ketë lëshime për asnjë universitet publik

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi ka mbajtur takim me anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë të ...

Mosakreditimi i Tri Programeve të Doktoratës Çudit Drejtuesit e Fakulteteve

Këshilli Shtetëror i Cilësisë i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, ka prekur edhe programet e doktoratës në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Studentët Protestojnë Kundër Drejtuesve të Universitetit të Pejës për Mosakreditim

Studentët Protestojnë Kundër Drejtuesve të Universitetit të Pejës për Mosakreditim

Protestuesit shprehën shqetësime edhe për mosndarjen e bursave dhe politizimin e universitetit.