Postet nga: monego

Apeli aprovon ankesën e ‘Monego’-s

 

Dukuria e fajdeve shënon rritje

Dukuria e fajdesë, që nënkupton huazimin e parave të cilat më pas duhet të kthehen me interes shumë të lartë, përveç se konsiderohet ilegale dhe vepër penale, ...

'Monego' kërkon hapjen e degëve të kompanisë për të mundësuar kthimin e kredive

Aksionari i Institucionit Financiar Jo-Bankar "Monego", kërkon nga administratori i caktuar nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK), Visar Zeneli të sigurojë një raport për veprimet e ndë...

BQK tregon se çfarë ndodhë nëse klientët e 'Monego' dhe 'Iute Credit' vonohen në kthimin e kredive

Klientët të cilët kanë marrë kredi nga institucioni mikrofinanciar “Iute Credit Kosovo” dhe institucioni financiar jobankar “Monego”, do t'i kthejnë kreditë sipas kontratës së nënshkruar, ku ç...

BQK tregon ku duhet t`i paguajnë këstet klientët e 'Monego' dhe 'Iute Credit'

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës pas vendimit për revokim të regjistrimit dhe inicim të procedurave të likuidimit për institucionin mikrofinanciar “Iute Credit Kosovo” dhe pë...

Monego kërkon që të shtyhet revokimi i liçencës deri në një vendim të Gjykatës

Investitorët e institucionit mikrofinanciar ‘Monego’ kanë deklaruar se janë të gatshëm të gjejnë një dialog me autoritetet mbikëqyrëse për të rifituar liçencën dhe ...

Pas mbylljes nga BQK, protestojnë punëtorët e Monego-s

Punëtorët e kompanisë ‘Monego’ për të cilën Banka Qendrore e Kosovës (BQK), para pak ditësh mari vendim që të mbyllet kanë protestuar sot kundë...

‘Monego’ udhëzon qytetarët ku mund t'i paguajnë kreditë

Institucioni mikrofinanciar “Monego” nuk do të operojë më në Kosovë pas vendimit të marrë nga Banka Qendrore e Kosovës, për shkak të ankesave të shumta nga klientët ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!