Postet nga: molla e kuqe

Gjykimi i luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitarët rrëfejnë se çfarë pozite ushtarake ka pasur i akuzuari

Ish-pjesëtari i UÇK-së, Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte, është ballafaquar në Gjykatën e Prizrenit me deklaratat e dëshmitarëve.

Gjykimi ndaj komandantit 'Molla e Kuqe', i akuzuari me probleme shëndetësore shtyhet seanca

Remzi Shala, i njohur në kohën e luftës me nofkën “Molla e Kuqe”, është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me ...

Rrahje në gjykimin për krime lufte

Në gjykatën e Prizrenit ka ndodhur një incident ndërmjet akuzuarit për krime lufte Remzi Shala, dëshmitarit dhe palës së dëmtuar Zenel Përteshi.

Gjykimi i Remzi Shalës për krime lufte, dëshmitari: Kam dëgjuar që Haxhi Përteshi është vrarë nga serbët

Dëshmitari Muhamet Bilalli, i cili po dëshmon në gjykimin e ish-luftëtarit të UÇK-së, Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte, ka deklaruar se i ndjeri ...

Gjykimi i ish-luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari: Remzi Shala ka qenë luftëtar i fortë dhe besnik

Në gjykimin ndaj ish-luftëtarit të UÇK-së, Remzi Shala, i akuzuar për privim nga liria të Haxhi Përteshit, i cili ditë më vonë u gjet i vrarë, ...

Gjykimi i ish-luftëtarit të UÇK-së Remzi Shala i akuzuar për krime lufte, dëgjohen dy dëshmitarë

Në gjykimin ndaj ish-luftëtarit të UÇK-së, Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte, në seancën e së premtës u dëgjua dëshmitari Haki Pë...

Gjykimi i luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari rrëfen për ngjarjen si ishte marrë Haxhi Përteshi

Një dëshmitar, i cili po dëshmon në gjykimin e ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shala, i njohur në kohën e luftës me ...

Gjykimi i ish-luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari: Remzi Shala ka qenë ushtar shumë i mirë

Në Gjykatën e Prizrenit, në gjykimin e ish-luftëtarit të UÇK-së Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte kundër popullsisë civile, ka dëshmuar Arif Pë...