Postet nga: mocioni i mosbesimit

Opozita pa datë për mocionin për rrëzimin e qeverisë

Që nga krijimi i Qeverisë Haradinaj, opozita e vendit ka paralajmëruar mocion për rrëzimin e kësaj qeverie, të cilën e kanë konsideruar të dëmshme ...

Avdullah Hoti: Qeveria e Ramush Haradinajt është copë-copë (VIDEO)

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, tha se opozitës i nevojiten vetëm edhe tri nënshkrime për të proceduar me mocionin e votëbesimit pë...

Pozita nuk sheh lëvizje serioze nga opozita për rrëzimin e Qeverisë

Partitë opozitare në Kosovë kanë bërë të ditur se janë në fazën e mbledhjes së nënshkrimeve për ushtrimin e mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë së Ramush ...

Qeveria nuk ia ka frikën mocionit të opozitës

Ka një kohë të gjatë që partitë opozitare në Kosovë po synojnë të nisin një mocion për rrëzimin e Qeverisë Haradinaj. Një nismë e para disa muajve, kishte ...

‘Bashkërenditja’ e stërzgjatur e opozitës për rrëzimin e Qeverisë

Që nga formimi i Qeverisë aktuale të Kosovës në krye me Ramush Haradinajn, partitë më të mëdha opozitare në vend kanë paralajmëruar inicimin e mocionit të mosbesimit ...

Qeveria britanike i mbijeton votës së mosbesimit

Parlamenti britanik nuk e ka miratuar mocionin e mosbesimit ndaj qeverisë së Theresa May.

May i mbijeton votës së mosbesimit në Britani

Kryeministrja britanike, Theresa May, i ka mbijetuar një vote mosbesimi që është organizuar nga konservatorët e Partisë së saj, Tory.

Opozita në ‘gjah’ të votave për mocion mosbesimi ndaj Qeverisë

Partitë opozitare në Kosovë, tash e disa muaj, në vazhdimësi kanë theksuar se qeveria aktuale e vendit është qeveri e pakicës dhe si e tillë nuk po mund ...