Postet nga: MMPHI

Liburn Aliu: Shqetësimet e banorëve të lagjes 'Kalabria' për planin rregullues po i trajtojmë me prioritet

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se do i trajtojnë me prioritet shqetësimet e banorëve të lagjes “Kalabria” në Prishtinë ...

MMPHI shpjegon vendimin për përgjysmimin e çmimit të biletave për disa kategori qytetarësh

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në një postim në faqen e tyre zyrtare kanë shpjeguar se pse është marr vendimi për përgjysmimin e çmimit ...

Shoqata e Transportit Rrugor të Udhëtarëve dorëzon padi kundër vendimit të Ministrisë së Infrastrukturës

Shoqata e Transportit Rrugor të Udhëtarëve ka dorëzuar padi kundër Ministrisë së Infrastrukturës rreth vendimit për përgjysmimin e çmimit të biletave për ...

Komuna e Lipjanit lëshon pëlqim për ndërtimin e një ashensori, MMPHI-ja ndalon punimet pasi investitori nuk kishte leje ndërtimore

Një pëlqim është lëshuar nga ana e Komunës së Lipjanit në gusht të vitit të kaluar për ndërtimin e një ashensori në ish ndërtesë...

Vendet ku ka më shumë nxjerrje ilegale të thëngjillit në Kosovë dhe numri i gjobave në procese gjyqësore

Thëngjilli që gjendet në sasi të madhe në nën tokën e Kosovës sipas të dhënave zyrtare nuk shfrytëzohet vetëm nga KEK-u apo punë...

Aliu: Gjendja e sigurisë në komunikacion është e vështirë

Një nga temat që është diskutuar në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës është edhe çështja e sigurisë në rrugë dhe e aksidenteve që po ndodhin në komunikacion.

Komuna e Prizrenit e jep lejen ndërtimore, banorët kundërshtojnë vendimin në Gjykatë

Ndonëse kishte pasur shumë ankesa të banorëve, Komuna e Prizrenit ka dhënë lejen ndërtimore për ndërtesën shumëkatëshe në rrugën “Ardian ...

Më 21 janar debat publik për pajisjen me leje mjedisore të Tulltores në Landovicë

Komuna e Prizrenit ka njoftuar se së bashku me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Tulltoren në Landovicë do të organizojnë debat publik për pajisje ...