Postet nga: MMPHI

Ministria e Liburn Aliut angazhon si ekspert ish-kryetarin e degës së LVV-së në Artanë

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka njoftuar se ka angazhuar dhjetë ekspertë për programin e banimit të përballueshëm në Kosovë.

Kthimi i shisheve do të ruante xhepin dhe ambientin

Tash e 14 vjet, Halil Avdiu, punëtor i ndërmarrjes publike komunale “Hortikultura”, mirëmban parkun e Lagjes Dardania në Prishtinë.

Bjeshka e ‘pambrojtur’

Si u hap rrugë në mes të Kanjonit të Shushicës, zonë e parë e mbrojtun në Parkun Kombëtar Bjeshkët e Nemura, nën sytë e Ministrisë së ...

Zv.ministri Durmishi ua shkëput marrëdhënien e punës tre ekzaminuesve të Departamentit për patentë shofer

Zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi, ka njoftuar se ka nxjerrë vendim për shkëputje të marrëdhënies së punës ...

Hysen Durmishi thyen rregullat e komunikacionit, vozit pa vendosur rripin e sigurisë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu bashkë me zëvendësministrin e tij Hysen Durmishi kanë dalë sot ta inspektojnë autostradën Prishtinë – Gjilan.

Ura e Badovcit e demtuar

Nisin procedurat për ndërtim të urës së re te Liqeni i Badovcit

Zëvendësministri në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI) Hysen Durmishi ka bërë të ditur se pas mbylljes për qarkullim të urës ...

Aliu ankohet se problemet e trashëguara po u sjellin telashe e realizimin e projekteve

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu është duke raportuar në Komisionin për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim.

Punimet pa pëlqim ujor në Ibër, deklarohet Prokuroria e Mitrovicës

Prokuroria e Mitrovicës po trajton rastin e punimeve për ndërtimin e një ure, pa leje mjedisore mbi lumin Ibër në Mitrovicë.