Postet nga: mmph

Kosova do të kryesojë për dy vite Ditën Botërore të Pastrimit

Republika e Kosovës, sot zyrtarisht ka marrë besimin e “Let’s Do It World”, për koordinimin dhe kryesimin e Ditës Botërore të Pastrimit.

Edhe Kamenica fiton 150 mijë euro për pastrimin e Kosovës

Qëndron Kastrati ka njoftuar që Komuna që e drejton ai është radhitur e treta me performancën më të mirë në kuadër të aksionit "Ta pastrojmë Kosovën".

MMPH përmbyll vitin me 30 milionë euro investime kapitale

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, sot në një konferencë për media ka përmbyllur vitin 2018, në të cilën janë prezantuar të arriturat, projektet, nismat legjislative dhe ...

Përfundon pastrimi i Kosovës, ministria tregon sa mbeturina janë larguar

Fushata tre mujore për pastrimin e Kosovës, e filluar me 15 shtator 2018, ka përfunduar sot, pas 3 muajve të aktiviteteve në tërë Kosovën.

 Zvicra do të ndajë 20 milion franga për menaxhimin e integruar të resurseve ujore në Kosovë

Zvicra pritet të fillojë një program 12 vjeçar me vlerë prej 20 milion franga për menaxhimin e integruar të resurseve ujore në Kosovë.

Matoshi paralajmëron përurimin e një impianti për ujëra të zeza në Rahovec

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor, Fatmir Matoshi sot ka takuar përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së në Kosovë, Ulrika Richardson.

Matoshi: Zotohemi se do të investojmë edhe 3.5 milion euro për menaxhimin e mbeturinave

Reth tre milion janë paraparë të ndahen nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinorë për menaxhimin e mbeturinave në komunat e Kosovës.

Ndahen 7 milionë euro për menaxhim të mbeturinave

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe përfaqësues të GIZ- it, drejtori David Oberhuber dhe udhëheqësja e projektit, Alexandra Linden, kanë nënshkruar ...