Postet nga: mmph

Komisionit për Miniera dhe Minerale 'i kujtohen ligjet', paralajmëron masa për shkatërruesit e natyrës

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale përmes një komunikate ka njoftuar se kanë filluar zbatimin e planit operativ për të identifikuar bizneset apo personat fizik që ...

Matoshi: Kërkoj nga Gjykata Themelore trajtimin me urgjencë të padisë së BIRN-it

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, në diskutimin e publik me temën "Tërheqja e Bankës Botërore nga investimet në thëngjill në Kosovë ...

Kosova anëtarësohet në Unionin Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës dhe Resurseve Natyrore (IUCN)

Republika e Kosovës është anëtarësuar si shtet anëtar në Unionin Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës dhe Resurseve Natyrore (IUCN), selia e së ...

Ajvazi- Matoshit: Pse nuk po lëshoni leje mjedisore për hidrocentralet

Afrim Ajvazi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë, i ftuar në emisionin “Jeta në Kosovë” ka thënë se Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor është autoriteti kryesor.

Ajvazi: Nëse MMPH dërgon shkresë në do ta ndalim menjëherë operimin e kompanisë

Afrim Ajvazi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë, ka thënë se nëse Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dërgon shkresë në ZRrE se një kompani po ...

'Legjenda e Mirushës', 28 nëntori premtohet si dita kur do të përfundojë ky projekt

Gjatë vizitës së punimeve në ndërtimin e pjesës së epërme të shtratit të lumit Mirusha, kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri dhe ministri i Mjedisit, Fatmir Matoshi, ...

Matoshi konfirmon mbështetjen e projekteve për Gjilanin në vlerë prej mbi 1.6 milionë euro

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka marrë konfirmimin e ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, për financimin e projekteve kapitale që e kalojnë ...

Lansohet granti 7 milionësh për menaxhimin e mbeturinave

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, bashkë me Agjencinë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar “GIZ” dhe Zyrën e Bashkimit Europian në Kosovë, sot kanë lansuar ...