Postet nga: mmph

MMPH ndan 550 mijë euro për krijimin e zonave të gjelbra në Gjilan

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka njoftuar se sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, për ...

MMPH nxjerr pesë udhëzime për legalizimin e 352 mijë objekteve

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit hapësinor përmes një konference për media ka nxjerrë pesë udhëzime për legalizimin e ndërtimeve pa leje.

Ministri i Mjedisit i shqetësuar për dështimin e ndërtimit të deponisë në Harilaq

Ministri i  Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka shprehur shqetësimin e tij  në lidhje me dështimin e realizimit të projektit për ndërtimin ...

Projekti i Mirushës në Gjilan merr sfond 'patriotik', përurohet më 28 Nëntor

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e komunës së Gjilanit kanë nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi për financimin e ...

Kosova e Shqipëria nga 28 Nëntori edhe me dy zona të mbrojtura

Kosova dhe Shqipëria do të kenë edhe dy zona më shumë të mbrojtura me ligj.

MMPH investon 3 milionë euro në katër komuna

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka njoftuar se do të investojë 3 milionë euro në katër komuna të Kosovës, Skenderaj, Istog, Viti dhe Deçan.

A po e shkel ligjin MMPH me mbajtjen e këlyshit të ariut në një restorant në Malin Sharr?

Organizata Ndërkombëtare e Mirëqenies së Kafshëve, FOUR PAWS, ka zbuluar një këlysh ariu të murrmë që mbahet në kushte tronditëse në bodrumin e një ...

78 milionë euro investime në ndërrimin e filterave të Kosovës B

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor sot ka vizituar Termocentralin Kosova B për të prezantuar fillimin e investimeve mjedisore në këtë termocentral.