Postet nga: mmph

Fillon pastrimi i shtratit të lumit në Prilep të Deçanit

Ministri në detyrë i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot në Prilep të Deçanit mori pjesë në fillimin e punimeve për realizimin e projektit “Pastrimi i ...

Matoshi: Reduktimi i ndotjes së ajrit, sfidë për rajonin

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, me ftesë të ministrit të mjedisit të Maqedonisë Veriore, Naser Nuredini, dhe Bankës Botërore, po merr pjesë në konferencë...

Ministria e Mjedisit shpërblen Komunën e Vitisë me 100 mijë euro

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, në një takim që ka pasur me kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka nënshkruar një memorandum bashkë...

150 mijë euro për Gjakovën si shpërblim për pastrimin e mjedisit

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka pritur sot në takim kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, me të cilin ka nënshkruar një ...

Pas debatit 'Protestat për ujë' reagon Gani Berisha

Debati ‘Protestat për ujë’ i transmetuar në emisionin ‘Jeta në Kosovë’, ka nxitur reagimin e Gani Berishës, ushtrues detyre nga Departamenti i Autoritetit Rajonal të Pellgjeve Lumore në ...

Ministria e Mjedisit synon shuarjen e Këshillit për ujërat, irritohen ambasadat

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor po synon të shuaj një organ për mbikëqyrjen e zbatimit të ligjeve dhe hartimin e politikave për sektorin e ujë...

MMPH hap tender për ndërtimin e kolektorit të ujërave të zeza në Koretin

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor nga Qeveria në largim, Fatmir Matoshi,  ka njoftuar se kjo ministri sot ha hapur tender për ndërtimin e kolektorit për ...

KEK-u për ndotjen: Nuk është e jashtëzakonshme

Korporata Energjetike e Kosovës, përmes një komunikate ka thënë se ndotja, për të cilën janë alarmuar qytetarët sidomos ata të Obiliqit, nuk është asgjë ...