Postet nga: MKRS

Zhbërja e Ministrisë së Kulturës, alarmohet komuniteti kulturor në vend

Ideja për zhbërjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe shpërndarjen e saj në dikasteret e qeverisë në ardhje ka alarmuar komunitetin kulturor në vend.

Një pjesë e grevistëve të Ministrisë së Kulturës ndërpret përkohësisht grevën

Shërbimi i pagesave në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka ndërprerë përkohësisht grevën për t’ i mundësuar Ministrisë realizmin e pagesave ...

Greva e përgjithshme paralizon Ministrinë e Kulturës

Punëtorët e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit kanë nisur sot grevën e përgjithshme për të kundërshtuar largimin nga objekti aktual.

Punëtorët e MKRS-së në grevë, nuk duan të largohen nga objektet

Këshilli Organizativ i Protestës në MKRS ka njoftuar se nga sot do të jenë grevë.

Policia ‘viziton’ Ministrinë e Kulturës

Policia e Kosovës ka ‘vizituar’ Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, disa minuta pasi Këshilli grevist i punëtorëve të kësaj Ministrie njoftoi nisjen e ...

Yagcilar nënshkruan vendimin për zhvendosjen e MKRS nga objekti aktual

Ministri në largim i Administratës Publike, Mahir Yagcilar ka nxjerrë dje një vendim që urdhëron zhvendosjen e Ministrisë së Kulturës nga objekti aktual (Ish-ndërtesa e partive ...

MAP: MKRS kërkoi vet që të nisë zhvendosja e saj nga objekti aktual

Mëngjesin e së shtunës së shkuar punëtorët sindikalistë të Ministrisë së Kulturës bllokuan tentimin për zhvendosjen e materialeve dhe gjësendeve tjera nga kabineti ...

MKRS lë pa rroga punëtorët e lokalitetit arkeologjik në Dresnik

Dhjetëra punëtorë të lokalitetit arkeologjik të Dresnikut të Klinë po hynë në muajin e pestë pa marrë rrogat e tyre.